TUDJON MEG TÖBBET VÁLLALKOZÁSUNKRÓL

Manapság elengedhetetlen a vállalkozások számára, hogy aktív résztvevői legyenek az online világnak. Legyen szó a közösségi média által kínált lehetőségekről, vagy a különböző hirdetési felületekről. Azonban ez nem minden esetben kivitelezhető oly könnyedén. Nem minden vállalat engedheti meg magának, hogy erre időt szánjon, vagy a szakértelm hiányából adódó többletköltségekkel működjön. Nincs is rá szükség! Mi azért vagyunk, hogy Ön azzal foglalkozzon, ami a legfontosabb, a saját vállalkozásával, a hirdetési rendszereket pedig bízza ránk! 

Vállalkozásunk célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson a Google AdWords hirdetések kezelése területén. PPC (pay-per-click) szakértőnk több éves tapasztalattal a háta mögött segíti vállalkozását céljai elérésében. 

Teljes kampányfelügyeletet szeretne, vagy csak szüksége lenne valakire, aki létrehoz egy alapot és elmagyarázza a hirdetési fiókok működését? Mindkettőre van lehetősége! 

Egy előzetes konzultáció során az Ön céljai alapján kiépítünk együtt egy hirdetési stratégiát, mely alapul szolgál egy jól működő rendszerhez. A termékek vagy szolgáltatások, illetve az Ön által hirdetni kívánt költségkeret alapján pedig megállapítjuk a kezelési árat. Havi beszámolóinkkal könnyedén követheti kampány kezelési munkánkat is. 

Inkább úgy dönt, hogy Ön szeretné a későbbiek során kezelni fiókjait, de nem tudja, hogy hol kezdje, hogy mire figyeljen? Semmi gond! Erre is van megoldás, egy egyszeri költséggel mi kialakítunk Önnek egy alapot, melyre szakértőnk további tanácsai alapján már könnyedén építkezhet.

Na habozzon tovább! Keressen minket elérhetőségeink egyikén! 

Miért érdemes minket megbízni AdWords fiókjának kezelésével?

Mert PPC szakértőnk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a keresőmarketing területén, melyekhez az alapokat a Google irodájában sajátította el. Azóta pedig megszállottan képzi magát és követi az újdonságokat, hogy folyamatosan naprakész legyen az AdWords és kapcsolódó termékek minden területén.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a kisvállalkozók nagy lelkesedéssel vetik bele magukat az AdWords-el való hirdetésbe, majd a kezdeti lelkesedés után jönnek a bonyodalmak, túl magas költségek, túl sok kihasználatlan funkció és összetett, már-már bonyolultnak tűnő rendszer. Ekkor sokan inkább kilépnek és egyáltalán nem használják tovább. Persze akadnak olyanok is akik sikerrel veszik a kezdeti nehézségeket és idővel egészen kellő szinten elsajátítják a kezelést, de számukra is komoly időbeli korlátok jelentkeznek, mely akár a vállalkozás kárára is mehet idővel.

Ezen felhasználóknak szeretnénk olyan teljeskörű szolgáltatást nyújtani a weboldalunkon említett Google termékek kezelésében, mely nem csak profi módon felépített, de megfizethető megoldást is kínál. 

Keressen minket elérhetőségeink egyikén +36 30 860 5336 és info@topklikk.hu