Először tisztázzuk mi is az a PPC (pay per click), tehát kattintásonkénti fizetés. Ilyen esetekben gyakorlatilag a hirdető azokért a reklámmegjelenésekért, kattintásokért fizet kizárólag, mely valamilyen interakciót jelent számára, például a weboldalára látogatnak, vagy a hirdetésre kattintva közvetlenül hívják mobiltelefonon. Mindenképpen egy költséghatékonyabb szolgáltatás a hagyományos hirdetési rendszerekkel szemben.

A Google AdWords a legnépszerűbb és a leghatékonyabb online hirdetési módok egyike, azonban a kampányok kezelése összetett, folyton változó és időigényes. Éppen ezért, vállalkozásunk célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson a Google AdWords hirdetések kezelése területén. Online marketing szakértőnk több éves tapasztalattal a háta mögött segíti vállalkozását egy magasabb szintre emelni.

Teljes kampányfelügyeletet szeretne, vagy csak szüksége lenne valakire, aki létrehoz egy alapot és elmagyarázza a hirdetési fiókok működését? Mindkettőre van lehetősége!

Egy előzetes konzultáció során az Ön céljai alapján kiépítünk együtt egy online hirdetési stratégiát, mely alapul szolgál egy jól működő rendszerhez. A termékek vagy szolgáltatások, illetve az Ön által hirdetni kívánt költségkeret alapján pedig megállapítjuk a kezelési árat. Havi beszámolóinkkal, illetve egyedi hozzáféréssel a fiókhoz pedig könnyedén követheti kampány kezelési munkánkat is.

Inkább úgy dönt, hogy Ön szeretné a későbbiek során kezelni fiókjait, de nem tudja, hogy hol kezdje, hogy mire figyeljen? Semmi gond! Erre is van megoldás, egy egyszeri költséggel mi kialakítunk Önnek egy alapot, melyre szakértőnk további tanácsai alapján már könnyedén építkezhet.

Teljeskörű szolgáltatásunk a következőképpen néz ki:

  • ELEMZÉS - Átfogó, részletes ismeret a vállalkozásáról (termékek, szolgáltatások részletes elemzése, célközönség, értékesítési célok). Hisz ezen tudás nélkül lehetetlen jó kampányt kialakítani!
  • FELMÉRÉS - Előzetes fiókadatok, jelenleg rendelkezésre álló információk alapján egy hirdetési stratégia kialakítása.
  • BECSLÉSEK, ÉRTÉKELÉSEK - A lehető legpontosabb adatokra építve a kampányok kialakítása és a hirdetés elkezdése.
  • OPTIMALIZÁLÁS - A kampányteljesítmények folyamatos elemzése, értékelése és szükséges módosítása. Napi szinten.
  • Google Analytics segítségével követjük nem csak AdWords fiókja, de weboldala teljesítményét is, hogy még pontosabb adatok legyenek segítségünkre az optimalizálás során.
  • Havi és féléves riportok automatikus kiküldése, hogy pontosan tisztában legyen a hirdetések teljesítményével.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén +36 30 860 5336 és info@topklikk.hu